Changing the polarity of PowerFunction train motors

Power Fuctiontreinen // Power Fuctiontrains


Plaats reactie
patje
Site Admin
Site Admin
Berichten: 18809
Lid geworden op: 28-09-2009 20:04
Contacteer:

Changing the polarity of PowerFunction train motors

Bericht door patje » 24-01-2018 20:03

Changing the polarity of PowerFunction train motors

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

bron//source:
meer uitleg//more explanation:

https://www.eurobricks.com/forum/index. ... in-motors/

van bouwer//from builder:
legotownlinz eurobricks
:-o
één dag zonder lego, is een verloren dag!!!
website:
http://users.telenet.be/Patricks-legotr ... /index.htm
Afbeelding

patje
Site Admin
Site Admin
Berichten: 18809
Lid geworden op: 28-09-2009 20:04
Contacteer:

Bericht door patje » 24-01-2018 20:04

zonder solderen en motor te openen kan je ook werken met:


Afbeelding

nadeel je hebt nog meer plaatst nodig in wagon of loco..
;-)
één dag zonder lego, is een verloren dag!!!
website:
http://users.telenet.be/Patricks-legotr ... /index.htm
Afbeelding

mdcpj
super special
super special
Berichten: 337
Lid geworden op: 30-11-2009 23:30
Contacteer:

Bericht door mdcpj » 25-01-2018 22:34

Dat klopt Patje maar als je een boxcar maakt en je doet het netjes inbouwen dan past da zeker alles erin. En nog beter als je een SBrick gebruikt in plaats van de ontvanger van power funchions bespaar je nog meer ruimte.

Mvg Danny.
Patje je heb een leuke website.

ludo
elite
elite
Berichten: 850
Lid geworden op: 26-02-2010 11:23
Contacteer:

Bericht door ludo » 26-01-2018 16:01

mdcpj schreef:Dat klopt Patje maar als je een boxcar maakt en je doet het netjes inbouwen dan past da zeker alles erin. En nog beter als je een SBrick gebruikt in plaats van de ontvanger van power funchions bespaar je nog meer ruimte.

Mvg Danny.
Allemaal goed en wel Danny, maar niet iedereen heeft een I-phone of iets dergelijks om de SBrick mee te bedienen.
De schakelaar waar Patje het over heeft past ook niet in ieder model van locomotief.
Heb het in 2007 zelf geprobeerd toen ik met Serge in Billund was.
Dit lukt niet overal, en dan heb je nog aan alles nog een lange 4-aderige kabel die je ook ergens kwijt moet.
Vind het idee om de draden te wisselen aan de motor een goed idee.
Het is een mogelijkheid, waar iedereen voor zichzelf moet uitmaken hoe hij dit oplost.
Locomotieven kunnen ook zonder wagons van punt A naar punt B rijden.
Als je dan telkens een wagon moet 'mee sleuren' om alles in kwijt te raken is dat ook een persoonlijke keuze.
Dat zal in jou geval wel de reden zijn van de extra wagon, daar je niet alles in de lok kwijt kan.
Een medaille heeft nu eenmaal 2 zijden, en 't is maar hoe je het bekijkt.

mdcpj
super special
super special
Berichten: 337
Lid geworden op: 30-11-2009 23:30
Contacteer:

Bericht door mdcpj » 26-01-2018 17:57

Dat klopt wat je zegt Ludo ik bedoel dat je op die manier ook kan oplossen.
Maar rond deze tijd heeft bijna iedereen een gsm of tablet.

Mvg Danny.
Patje je heb een leuke website.

ludo
elite
elite
Berichten: 850
Lid geworden op: 26-02-2010 11:23
Contacteer:

Bericht door ludo » 29-01-2018 19:16

mdcpj schreef:Dat klopt wat je zegt Ludo ik bedoel dat je op die manier ook kan oplossen.
Maar rond deze tijd heeft bijna iedereen een gsm of tablet.

Mvg Danny.
Zoals je zegt Danny, BIJNA iedereen. :smile:

T_H_O_M_A_S
speciaal
speciaal
Berichten: 254
Lid geworden op: 20-06-2011 11:50
Contacteer:

Bericht door T_H_O_M_A_S » 15-03-2018 01:10

deed ik zeven jaar geleden al

pf-motor-t2148.html

als je dan toch wisselt doe dan gelijk die ptc weg , is echt voor niks goed

er zit stroombeperking in de accu en in de controllers

Plaats reactie

Terug naar “standaard PF treinen //standard PF trains”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten