Horizon express + filmpjes

Power Fuctiontreinen // Power Fuctiontrains


Plaats reactie

legofreak001
super
super
Berichten: 192
Lid geworden op: 04-09-2012 20:00
Contacteer:

Bericht door legofreak001 » 11-01-2013 16:56

zeer mooi kost veel geld denk ik :oops:
je kan alles doen met lego met de rest niet

Calitri
active
active
Berichten: 10
Lid geworden op: 17-09-2011 22:22
Contacteer:

Bericht door Calitri » 11-01-2013 23:30

Vind het altijd zo jammer dat je de motor er nog weer los bij moet halen, en dat je er eigenlijk 2 moet hebben zoals hier. Dan is die het mooiste!

Waar heb je al die octan wagonen gehaald trouwens? Zijn dr wel heeeeel veel :-o

T_H_O_M_A_S
speciaal
speciaal
Berichten: 254
Lid geworden op: 20-06-2011 11:50
Contacteer:

Bericht door T_H_O_M_A_S » 12-01-2013 07:18

2 motoren is niet noodzakelijk , maar dan rijd hij wel veel mooier oplage snelheden . 1 motor zonder de PTC erin kan ook wel twee stellen trekken . Als je de ptc erin laat is het een drama :D

Die octan wagonnen zijn er 32 ;) twee gele locs met elk twee motoren .
de magneetkoppelingen van eerste 20 wagonnen zijnn vastgemaakt met tiles 1*2 . op ebay een deal gemaakt met verkoper voor 29 stuks .

enrico7676
super
super
Berichten: 155
Lid geworden op: 22-04-2012 19:14
Contacteer:

zijspoor

Bericht door enrico7676 » 11-05-2013 11:14

Ik heb nu er ook twee alleen hij is zo lang dat ik op mijn layout een extra zijspoor moest maken waar hij dan op kan

Hoe hebben jullie dat opgelost

T_H_O_M_A_S
speciaal
speciaal
Berichten: 254
Lid geworden op: 20-06-2011 11:50
Contacteer:

Bericht door T_H_O_M_A_S » 11-05-2013 11:30

je kan de trein in het midden toch splitsen ?

enrico7676
super
super
Berichten: 155
Lid geworden op: 22-04-2012 19:14
Contacteer:

ja klopt

Bericht door enrico7676 » 12-05-2013 15:07

ja dat klopt maar als je ze net zoals ik elke keer aan elkaar laat rijden is het leuker om zo ook aan elkaar op een zijspoor te zetten

patje
Site Admin
Site Admin
Berichten: 18972
Lid geworden op: 28-09-2009 20:04
Contacteer:

Re: ja klopt

Bericht door patje » 12-05-2013 16:12

enrico7676 schreef:ja dat klopt maar als je ze net zoals ik elke keer aan elkaar laat rijden is het leuker om zo ook aan elkaar op een zijspoor te zetten
heeft toch een mooier zicht
ik moet mijn twee nog bouwen...

:???:
één dag zonder lego, is een verloren dag!!!
website:
http://users.telenet.be/Patricks-legotr ... /index.htm
Afbeelding

BVG9Volt
active
active
Berichten: 26
Lid geworden op: 29-07-2012 21:08
Contacteer:

Bericht door BVG9Volt » 14-07-2014 19:30

Mijn 2 rijden iets minder snel, maar ik heb maar 1 accu gebruikt, maar wel 3 motors.

Plaats reactie

Terug naar “standaard PF treinen //standard PF trains”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast