spooktrein met PF motor , zonder IR controle

Power Fuctiontreinen // Power Fuctiontrains


T_H_O_M_A_S
speciaal
speciaal
Berichten: 254
Lid geworden op: 20-06-2011 11:50
Contacteer:

spooktrein met PF motor , zonder IR controle

Bericht door T_H_O_M_A_S » 27-11-2012 15:23

www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=517367

Er was geen plek meer voor een ontvanger , zonder de cabine op te offeren .

UrbanErwin(EPJL)
speciaal
speciaal
Berichten: 265
Lid geworden op: 21-05-2012 20:01
Contacteer:

Bericht door UrbanErwin(EPJL) » 27-11-2012 16:04

kun je de img tags gebruiken de folder is namelijk nog niet publiek
Mijn MOC's
Foto's
Afbeelding
(afbeelding is link)


patje
Site Admin
Site Admin
Berichten: 18988
Lid geworden op: 28-09-2009 20:04
Contacteer:

Bericht door patje » 27-11-2012 20:11

moet de mijne nog bouwen

:sad: :-o

mooi gedaan...
één dag zonder lego, is een verloren dag!!!
website:
http://users.telenet.be/Patricks-legotr ... /index.htm
Afbeelding

T_H_O_M_A_S
speciaal
speciaal
Berichten: 254
Lid geworden op: 20-06-2011 11:50
Contacteer:

Bericht door T_H_O_M_A_S » 27-11-2012 22:55

zo uit de doos kan hij alleen rechtdoor rijden , je moet ook de koevanger of hoe heet zon ding vanvoor ook alweer , 1 plate hoger zetten anders haakt ie op wissels .

BVG9Volt
active
active
Berichten: 26
Lid geworden op: 29-07-2012 21:08
Contacteer:

Bericht door BVG9Volt » 07-07-2013 19:00

Leuk link. Ik vroeg het mij ook al een tijd af of die kon rijden op rails. Rijdt ie ook zonder magneten op sporen, met de originele koppelingen van de set. Ik weet dat het minder oogt, maar ik vroeg het mij af.

T_H_O_M_A_S
speciaal
speciaal
Berichten: 254
Lid geworden op: 20-06-2011 11:50
Contacteer:

Bericht door T_H_O_M_A_S » 07-07-2013 23:07

dan kan ie geen wissels of links rechts bochten achter elkaar maken ;)

BVG9Volt
active
active
Berichten: 26
Lid geworden op: 29-07-2012 21:08
Contacteer:

Bericht door BVG9Volt » 07-07-2013 23:11

Dan dus toch best magneten gebruiken. Ik vind het wel jammer dat de magneten van nu minder krachtig zijn dan vroeger naar mijn mening.

T_H_O_M_A_S
speciaal
speciaal
Berichten: 254
Lid geworden op: 20-06-2011 11:50
Contacteer:

Bericht door T_H_O_M_A_S » 07-07-2013 23:19

de oude kan je niet koppelen met 1*2 plates de nieuwe wel , dat helpt als je bvb met twee locs 32 wagonnetjes wil voortrekken

BVG9Volt
active
active
Berichten: 26
Lid geworden op: 29-07-2012 21:08
Contacteer:

Bericht door BVG9Volt » 07-07-2013 23:32

Dat moet ik dan eens nagaan. Ik had nochtans het gevoel dat de nieuwe minder goed aansluiten als ze niet volledig aan elkaar hingen, daarom dat ik meestal de oude aan een nieuwe hing. Een trein met 32 wagons heb ik nog niet samengesteld. Ik heb geen 32 wagons in huis. :-)

Plaats reactie

Terug naar “standaard PF treinen //standard PF trains”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast