Nederlandse Modelspoor dagen 12 en 13 januari 2019


Annoucements to the members
Plaats reactie
enrico7676
super
super
Berichten: 155
Lid geworden op: 22-04-2012 19:14
Contacteer:

Nederlandse Modelspoor dagen 12 en 13 januari 2019

Bericht door enrico7676 » 26-07-2018 15:08

De organisatie van de Nederlandse Modelspoor dagen die 12 en 13 januari 2019 weer wordt gehouden ,zoekt volgend jaar na het succes van dit jaar echte MOC-bouwers die hun mooiste creaties willen laten zien.

Ze willen laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van moccen. Oftewel geen sets! Of er verkoop is, is nog niet zeker. Ze willen graag kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn.

De beurs wordt in de broodfabriek in Rijswijk gehouden.

Ik hoop dat enkele van jullie willen komen exposeren en/of willen komen kijken!

Nederlandse Modelspoor dagen zoekt LEGO bouwers!!

Al een aantal jaren vind in “de Broodfabriek” hét evenement “Nederlandse Modelspoor dagen” plaats. Elk jaar in het 2e weekend van januari spoeden liefhebbers van modeltreinen uit het hele land zich naar Rijswijk.
Daar zijn banen in alle schalen, klein en groot te bekijken van individuele deelnemers en clubs uit binnen en buitenland. Daarnaast worden er lezingen en workshops gegeven, kunnen treinen worden gerepareerd, modelbanen worden ontworpen en is er veel ruimte voor de kinderen om kennis te maken met het fenomeen modelspoor in de meest brede zin.

Dit jaar hebben voor het eerst een LEGO baan in ons midden gehad van Enrico Lussi en Silvio Fontaine met hun indrukwekkende presentatie van Amsterdam CS met prachtige locomotieven. Dit was zowel voor de bouwers als voor het publiek een bijzondere belevenis. Bezoekers konden kennismaken met wat er allemaal met LEGO mogelijk is; Voor de kids een belevenis én herkenning, voor volwassenen misschien wel het begin van een nieuwe hobby.

Wij, van de Modelspoor dagen, willen dit fenomeen meer gestalte geven en nodigen u uit om met spoor gerelateerde projecten in januari 2019 aan de tentoonstelling deel te nemen. Dit kunnen rijdende treinen of diorama’s zijn. Ook statische “Meester-bouwer” projecten van modellen naar werkelijk voorbeeld kunnen bij ons een plaats vinden.

We komen graag met u in contact via modelspoordagen@gmail.com u kunt hier een aanmeld formulier aanvragen.

Wacht niet te lang met aanmelden en start met bouwen!
Leo Bettonviel en Hans Louvet, coördinatie Modelspoordagen

Plaats reactie

Terug naar “Annoucements”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast